Segmen Bloglist 2016 by Farahana Sharif

http://farahanasharif.blogspot.my/2015/12/segmen-bloglist-2016-by-farahana-sharif.html?m=0
Hai ! Korang nak tak blog korang di bloglist kan selama 1 TAHUN ??? Lepastu, orang blogwalking blog korang. NAK ? Ha jom join! :)

p/s : kepada penganjur, KALAU DITAKDIRKAN saya menang, kalau jelah, hehe, minta maaf ye kalau saya lambat claim hadiah. Sebab saya duduk di asrama penuh, jadi saya jarang online. Hihi. 

Contest "Saya nak TUDUNG by AY Collection"




KLIK BANNER UNTUK JOIN

SPONSER BY:
AY Collection | Nazfea Solehah | Liyana Zullkefly | Ainie Zulaikha

START : 20/12/15 END : 31/12/15

First Mini Giveaway by Tashira

http://ohthrillers.blogspot.my/2015/12/first-mini-giveaway-by-tashira.html?m=1
Dengan lafaz Bismillah. :) Saya pengguna maxis, hehe.

p/s : kepada penganjur, KALAU DITAKDIRKAN Aina menang, minta maaf KALAU Aina terlambat claim hadiah. Sebab Aina duduk di asrama penuh. Jadi Aina jarang online. Maaf sangat. KALAU MENANG jelah ye :) hihi.

Appreciation Post

Hello guys! Okay so I'm bored so I decided to update something at this blog. So I chose to make some appreciation post to those people I love <3 keh keh.
OKAY SO FIRST, OF COURSE MY FAMILY. OKAY THAT'S TOO OBVIOUS OKAY. SO LET'S MOVE ON TO THE SECOND ONE.
OKAY WAIT. I won't put them in the order of how much I love them or whatsoever okay. RANDOM.

First one. Okay wait, I guess I'm too lazy to describe them one by one or whatsoever kan so I will just tell a bit about them lah.

 - Nur Aishah Nadhirah binti Shariff
- Echah
-13th July 2002 
- SMK Seri Gombak
- Since 2009 & still counting
- She knows me so well. She's the one that I'm very close to in Selangor


since dia tak ada gambar sorang yg proper so nah, hihi sorry 
- Yasmin Irdina binti Rustam Shahril
- Dino
- 6th September 2002
- MJSC Langkawi
- Since 2015 & still counting 
- A shoulder to cry on. Close to my enemy HAHAHA. She's so soft-hearted so DON'T EVER SHOW ANY SHORT SAD VIDEOS TO HER HAHAHAHAHA
 
 
 - Saidatul Sofea Hawa binti Sariman 
- Known as Hawa
- 29th January 2002
-MJSC Langkawi
- She has a cute mole there on her chin (?) No not her chin. Under her mouth? On her chin? OKAY DEKAT DEKAT SITU LA.
- Since 2015 & still counting
- She understands me no matter how hard my situation is  
 
 
 - Nurina Izlin binti Ibrahim
- 22nd July 2000
- SMK Seri Gombak
- We used to be so close, but now we're not that close anymore. But she always hear my problems & help me
-Since 2012 & still counting
 
 
 - Ashreen Jazliena binti Abd Rahim
- 27th November 2000
- SMK Seri Gombak
- She treats me nicely no matter how clingy I am 
- Since 2012 & still counting
 
 
 - Areesa binti Agong
- 23rd April 2001
- I don't remember the school she attends to, sorry kahkahkah
- Since 2009 (i knew her since 2009 but rapat since 2013) & still counting
- My woman superhero (?) She once said to me this "nanti kalau ada orang kacau, cakap Aina kawan dengan anak agong". She protects me no matter what
 
 
So I guess that's all for today? "weh aku takda do, hm sedihnya" Okay do not worry. Let's be friends & get close to each other! Bye :)
 


Welcome back !

^jangan tertipu, ini gambar 2015 tapi bukan gambar latest huhu

 
Assalamualaikum. Hello peeeeeeeeeeeepsssss!! Omg dah lama tak update blog ni, berapa tahun dah HAHAHAHA. Aina dah delete dah semua post lama hahaha so now Aina dah form 1. Cewah. Tahun depan dah form 2 dah pun. So just nak cerita sikit lah kan, dah lama dah tak share cerita heh. Aina sekolah kat MRSM Langkawi, Kedah sekarang. Kat sana jumpa kawan-ii baru. Nama batch Estrellar uweh hahaha. Tujelah kot for today. ADA HOMEWORK NI SEBENARNYA. CHEMISTRY & GEOGRAPHY. HM. okay lah bye uolls hakhak.

________________________________________________________________


Nah kalau nak contact ;
Instagram
Twitter
Facebook